Set VFR Code?

Post Reply
MatzeH84
Posts: 4
Joined: Thu May 10, 2018 10:48 pm

Set VFR Code?

Post by MatzeH84 » Thu May 10, 2018 10:54 pm

Hi there,

as a regular A2A user I am quite spoiled with high fidelity GA equipment- finally someone else hopped on, so that other planes are also fun to fly ;)
Currently on my first testflight. Looking quite good so far, great job!

How can I pre-program the VFR sqawk in the KT-74? It's not described in the manual, and the way the original manual tells won't work either. As I am flying in Europe, I have no use for 1200 and would like to get 7000 instead when I press that button.

Looking forward to your next products, the GA market is really missing these mostly overlooked units!

navstaxdev
Posts: 37
Joined: Sun Feb 04, 2018 11:53 pm

Re: Set VFR Code?

Post by navstaxdev » Thu May 24, 2018 11:17 am

press FUNC button till at "Edit Flight ID press ENT". do not press enter, but pres VFR. preset VFR will show after that enter 4 digit new VFR code. after 4th digit window will back in standard page. press enter to swap new VFR set with existing code.

MatzeH84
Posts: 4
Joined: Thu May 10, 2018 10:48 pm

Re: Set VFR Code?

Post by MatzeH84 » Sat May 26, 2018 3:11 pm

Perfect, thanks!

Post Reply